Luc Van den Wijngaert is reeds sinds 1986 ononderbroken lid van het IAB en om de verdere groei van het voormalige accountantskantoor “Van den Wijngaert & Partners” te kunnen verzekeren werd er uitgekeken naar competente partners, dewelke gevonden werden in de persoon van Annelies Pint en Jan Van Cauwenbergh.

Deze jongere vennoten kunnen echter ook al terugvallen op een jarenlange beroepservaring in diverse gerenommeerde accountants- en bedrijfsrevisoren- kantoren. Door de krachten te bundelen zijn zij ervan overtuigd dat zij hun bestaand, en potentieel cliënteel nog beter van dienst zullen zijn door op elkaars kennis en ervaring te kunnen steunen.

Bovendien kan het kantoor rekenen op een team van toegewijde en gekwalificeerde medewerkers, die allen een lange staat van dienst hebben bij ons.

Luc Van den Wijngaert

Vennoot

Luc is accountant en belastingconsulent en behaalde een diploma van zowel graduaat boekhouden als graduaat informatica.

Na diverse werkervaringen als auditor, hoofd boekhouding en financiën en junior partner in een accountantskantoor, startte hij in 1981 zijn eigen kantoor te Keerbergen.

In een loopbaan van meer dan 35 jaar, heeft Luc een brede kennis opgedaan in diverse aspecten van het bedrijfsleven, met de focus op de familiale KMO, actief in diverse sectoren.

E-mail: luc@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

linkedin-icon

Jan Van Cauwenbergh

Vennoot

Jan is accountant en belastingconsulent. Hij studeerde af als Master in management en als Bachelor Accountancy-Fiscaliteit.

Jan heeft een ruime ervaring opgebouwd in de algemene accountancy werkzaamheden en fiscaliteit. Hij is vooral betrokken bij kleine en middelgrote ondernemingen en start-ups.

Daarnaast heeft hij zich nog gespecialiseerd in de volgende activiteiten: waardebepaling van ondernemingen, due diligence en financiële rapportering.

E-mail: jan@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

linkedin-icon

Annelies Pint

Vennoot

Annelies is afgestudeerd als Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen, met als specialisaties Accountancy en Financiering. Daarnaast bezit ze ook een diploma als Master in management en als Bachelor Bedrijfsbeheer (Accountancy-Fiscaliteit).

Annelies heeft een rijke ervaring opgebouwd in het uitvoeren en opvolgen van audits in verschillende sectoren, voornamelijk van grote ondernemingen.

Dankzij haar sterk analytisch inzicht situeren haar specialisaties zich vooral op het vlak van audit, due diligence, eenmalige opdrachten en waarderingen van ondernemingen.

E-mail: annelies@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

linkedin-icon

Veronique Van Aken

Office Manager

Als office manager houdt Veronique de administratieve touwtjes binnen het kantoor stevig in handen. Naast office manager is zij tevens onze verbindingspersoon voor de Rechtbanken van Koophandel en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Zij genoot een opleiding als Bachelor Bedrijfsbeheer, optie Rechtspraktijk. Na 8 jaar werkzaam te zijn in een gerechtsdeurwaarderskantoor in Mechelen, kwam zij in dienst op 01-04-2009.

E-mail: algemeen@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

Nathalie Iwens

Dossierbeheerder

Nathalie heeft een opleiding genoten aan de Katholieke Hogeschool van Mechelen als Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Direct na het afronden van haar opleiding, startte ze in 2002 op ons kantoor.

Ze heeft een ruime ervaring opgebouwd binnen het hele gamma van accountancy en fiscaliteit, ter ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen.

E-mail: nathalie@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

Sabrina Corten

Dossierbeheerder

Sabrina studeerde af als Bachelor Accountancy-Fiscaliteit aan de Hogeschool Limburg en heeft vervolgens haar Graduaat Fiscale Wetenschappen behaald bij Groep T in Leuven.

Sinds 2006 is zij een vast lid van ons team. Als dossierbeheerder heeft zij een ruime ervaring opgebouwd in algemene accountancy werkzaamheden, en is zij vooral betrokken bij kleine en middelgrote ondernemingen.

E-mail: sabrina@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

Wendy Lambrechts

Dossierbeheerder

Wendy behaalde haar bachelor Accountancy-Fiscaliteit en postgraduaat Fiscaliteit aan De Ham Hogeschool te Mechelen. Na een eerste werkervaring bij een klein accountantskantoor, vervoegde Wendy ons team in 2006.

Wendy heeft een brede kennis opgedaan in diverse aspecten van het bedrijfsleven en heeft een uitgesproken interesse voor fiscaliteit.

E-mail: wendy@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

Dylan Vereerstraeten

Junior dossierbeheerder

Dylan studeerde af in 2014 aan de K.H. Leuven, als Bachelor bedrijfsmanagement met als specialisatie: accountancy en fiscaliteit.

Sinds mei 2015 is hij een vast lid van ons team. Als junior dossierbeheerder bouwt hij ervaring op in algemene accountancy werkzaamheden, en is hij vooral betrokken bij kleine en middelgrote ondernemingen.

E-mail: dylan@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

avatar

Heb je interesse om bij ons te komen werken, bekijk dan zeker de openstaande vacatures op onze website. We horen graag van je!