Bent u op zoek naar een boekhouder, accountant of fiscaal adviseur in de buurt van Lier?

Kaften VP AccountantsHeeft u een passie voor ondernemen, maar niet voor uw boekhouding? Heeft u ambitieuze ideeën? Bent u als ondernemer op zoek naar een boekhouder of accountant die méér doet dan alleen financiële gegevens administratief verwerken? Dan bent u bij VP Accountants & Belastingconsulenten aan het juiste adres.

Onze rol beperkt zich niet tot het opmaken van de jaarrekening of het vervullen van de fiscale verplichtingen. Bij ons kan u namelijk rekenen op een actieve begeleiding en adviesverlening met een correcte boekhouding als vertrekpunt.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om over uw plannen en ideeën te praten. U kan terecht op ons kantoor, maar uiteraard komen wij ook graag tot bij u in Lier.

 


 

Wat kunnen wij u aanbieden?

Zoekt u een accountant en/of boekhouder die een meerwaarde kan betekenen voor uw bedrijf in de regio van Lier? Twijfelt u om te starten als zelfstandige in hoofd- of bijberoep? Wil u een eenmanszaak opstarten of zoekt u advies voor het starten met een BVBA, NV of een andere vennootschap in de omgeving van Lier? Bent u op zoek naar fiscaal advies, sociaal of juridisch advies? Dan bent u bij VP Accountants & Belastingconsulenten aan het juiste adres.Wat mag u van ons verwachten?

Wij willen als accountants- en boekhoudkantoor garant staan voor een persoonlijke aanpak, waarbij wij belang hechten aan een duurzame en persoonlijke relatie met onze klant. Een vaste contactpersoon is daarbij van essentieel belang en een fundamentele bouwsteen tot een duurzame vertrouwensrelatie. Uw tevredenheid als klant is voor ons uitermate belangrijk. Het is dan ook onze doelstelling om een kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden, waarbij u als klant geadviseerd wordt door mensen die handelen met kennis van zaken.

Bent u overtuigd dat wij de juiste vertrouwenspersoon voor u kunnen zijn?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een eerste afspraak bij u in Lier of op ons kantoor.