Wij zijn ons ervan bewust dat de functie van accountant evolueert naar de functie van bedrijfsadviseur. Door gebruik te maken van Silverfin gaan we nog verder in het automatiseren, en bieden we u als ondernemer een interactieve rapporteringstool voor uw tussentijdse cijfers.

Eens de cijfers door VP Accountants definitief zijn gemaakt, worden deze gedeeld met de ondernemer.

Hebt u van ons nog geen login ontvangen, en wenst u alvast een kijkje te nemen naar de mogelijkheden van Silverfin?

Contacteer ons dan even, dan maken wij voor u een login aan, en hebt u onmiddellijk toegang tot uw dossier.

Volledig digitaal met Clearfacts?

Wie kiest om te werken met ons gloednieuw digitaal klantenplatform “Clearfacts“, moet nooit meer facturen binnenbrengen op ons kantoor. Mailen, scannen of zelfs een foto nemen volstaat. Uw documenten worden verwerkt en u krijgt een betalingsvoorstel dat u daarna eenvoudig inleest in uw banksoftware. In het digitaal archief vindt u alle documenten gemakkelijk terug en in overzichtelijke grafieken volgt u alle evoluties in omzet, kosten of bedrijfsresultaten.

  • Nooit meer facturen en bonnen binnenbrengen bij je accountant
  • Altijd en overal een actueel zicht op je zakencijfers
  • Al je administratie in één digitaal archief

Door de combinatie van Silverfin en Clearfacts is de flow met de ondernemer helemaal rond. Clearfacts zorgt voor een eenvoudige input van de documentenstroom, terwijl Silverfin op een eenvoudige wijze de cijfers weergeeft. Vanaf uw smartphone, tablet of laptop, kan u in één oogopslag uw onderneming volgen, betalingen uitvoeren, documenten opzoeken, cijfers raadplegen,…

Wil u ook graag de voordelen genieten van een digitale administratie?
Contacteer ons dan even, dan maken wij voor u een login aan, en hebt u onmiddellijk toegang tot uw dossier.