Het team van VP Accountants & Belastingconsulenten biedt een professionele service die steunt op traditie, ervaring en jeugdig dynamisme. Een accurate mix die de meest optimale financiële werking van uw onderneming garandeert.

Ons team bestaat vandaag de dag uit tien medewerkers, waarvan vier vennoten. Hun enthousiasme en ervaring stellen zij graag ter uwe beschikking. U als cliënt persoonlijk bedienen, blijft onze missie en is onze sleutel voor de verdere groei van ons kantoor.

Jan Van Cauwenbergh

Vennoot

Jan is gecertificeerd (fiscaal) accountant. Hij studeerde af als Master in management en als Bachelor Accountancy-Fiscaliteit.

Jan heeft een ruime ervaring opgebouwd in de algemene accountancy werkzaamheden en fiscaliteit. Hij is vooral betrokken bij kleine en middelgrote ondernemingen en start-ups.

Daarnaast heeft hij zich nog gespecialiseerd in de volgende activiteiten: waardebepaling van ondernemingen, due diligence en financiële rapportering.

E-mail: jan@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

linkedin-icon

Annelies Pint

Vennoot

Annelies is afgestudeerd als Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen, met als specialisaties Accountancy en Financiering. Daarnaast bezit ze ook een diploma als Master in management en als Bachelor Bedrijfsbeheer (Accountancy-Fiscaliteit).

Annelies heeft een rijke ervaring opgebouwd in het uitvoeren en opvolgen van audits in verschillende sectoren, voornamelijk van grote ondernemingen.

Dankzij haar sterk analytisch inzicht situeren haar specialisaties zich vooral op het vlak van audit, due diligence, eenmalige opdrachten en waarderingen van ondernemingen.

E-mail: annelies@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

linkedin-icon

Chiel-Jan Guldentops

Vennoot

Chiel-Jan studeerde af als Bachelor Accountancy-Fiscaliteit aan de K.H. Leuven. Met vijf jaar ervaring op zak bij andere accountantskantoren, ging hij in mei 2016 aan de slag bij VP Accountants. Met ingang van 1 januari 2018 is Chiel-Jan toegetreden als vennoot van het kantoor.

Als gecertificeerd (fiscaal) accountant heeft hij een grote bagage aan fiscale en boekhoudkundige kennis.

E-mail: chiel-jan@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

linkedin-icon

Niel Guldentops

Vennoot

Niel studeerde af als Bachelor Accountancy-Fiscaliteit aan de K.H. Leuven. Met een ruimte ervaring op zak bij diverse accountantskantoren, kwam hij in januari 2019 ons team versterken.

Als accountant heeft hij een grote bagage aan fiscale en boekhoudkundige kennis.

E-mail: niel@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

linkedin-icon

Veronique Van Aken

Office Manager

Als office manager houdt Veronique de administratieve touwtjes binnen het kantoor stevig in handen. Naast office manager is zij tevens onze verbindingspersoon voor de Rechtbanken van Koophandel en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Zij genoot een opleiding als Bachelor Bedrijfsbeheer, optie Rechtspraktijk. Na 8 jaar werkzaam te zijn in een gerechtsdeurwaarderskantoor in Mechelen, kwam zij in dienst op 01-04-2009.

E-mail: algemeen@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

Wendy Lambrechts

Dossierbeheerder

Wendy behaalde haar bachelor Accountancy-Fiscaliteit en postgraduaat Fiscaliteit aan De Ham Hogeschool te Mechelen. Na een eerste werkervaring bij een klein accountantskantoor, vervoegde Wendy ons team in 2006.

Wendy heeft een brede kennis opgedaan in diverse aspecten van het bedrijfsleven en heeft een uitgesproken interesse voor fiscaliteit.

E-mail: wendy@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

Nathalie Iwens

Dossierbeheerder

Nathalie heeft een opleiding genoten aan de Katholieke Hogeschool van Mechelen als Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Direct na het afronden van haar opleiding, startte ze in 2002 op ons kantoor.

Ze heeft een ruime ervaring opgebouwd binnen het hele gamma van accountancy en fiscaliteit, ter ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen.

E-mail: nathalie@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

Severien Van Aerschot

Dossierbeheerder

Severien heeft naast een Master in Management aan de K.U. Leuven ook een Bachelordiploma in Accountancy – Fiscaliteit behaald aan de K.H. Leuven. Met ruim zes jaar ervaring op zak bij zowel een BIG 4 kantoor, alsook andere accountantskantoren, ging zij in november 2016 aan de slag bij VP Accountants.

Als (laatstejaars) stagiair accountant en belastingconsulent heeft zij een grote bagage aan fiscale en boekhoudkundige kennis.

E-mail: severien@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800

Chelsea Van Looy

Dossierbeheerder

Chelsea is sinds december 2018 aan de slag bij VP Accountants. Naast haar Bachelor diploma in Accountancy – Fiscaliteit studeerde zij ook Tax & Accountancy Management via een postgraduaat.

E-mail: chelsea@vpaccountants.be
Tel: 015/500.800