Onze troeven

Persoonlijke aanpak

U wordt begeleid door een vaste dossierverantwoordelijke, onder leiding van een vennoot. Een vaste contactpersoon is voor VP Accountants & Belasting­consulenten van essentieel belang en een belangrijke bouwsteen tot een duurzame relatie.

Uw dossierbeheerder kent u en uw bedrijf door en door. We bespreken vaak uitgebreid uw cijfers. Het resultaat? Een waterdichte boekhouding en meer. Want op basis van onze deskundige prognoses neemt u gefundeerde strategische beslissingen.

De verwerking van uw cijfermateriaal is maar het begin van onze service. Onze doelstelling? Boekhouding die uw zaken concreet vooruithelpt, dit aan de hand van goede rapportering en advisering.

Luisterbereidheid

Hoe weten we of we u en uw onderneming kunnen bijstaan zonder u eerst beter te leren kennen? Graag investeren wij tijd in uw onderneming, uw ambities en uitdagingen. Daarom bieden we u ons eerste gesprek vrijblijvend en kosteloos aan. Steek van wal, vertel ons uw financiële en fiscale dromen en nachtmerries. Want praten kost geen geld en we zijn een en al oor!

Kwaliteit

VP Accountants & Belastingconsulenten staat voor een kwaliteitsvolle dienstverlening, waarbij u als klant geadviseerd wordt door mensen die handelen met kennis van zaken.

Ons kantoor is tevens erkend door het Instituut van Accountants & Belastingconsulenten (IAB). Dit betekent dat er continu aan bijscholing wordt gedaan en dat er permanent gewaakt wordt over onze bekwaamheid en onafhankelijkheid. Wij zijn dan ook steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat deze onmiddellijk kunnen toegepast worden in de dagelijkse praktijk.

Snel

Uw onderneming is net als een Formule 1-wagen. Elke seconde dat u niet kan rijden, is een verloren seconde. Kruist een fiscaal probleem uw pad? Denkt u na over nieuwe uitdagingen? Een plotse vraag over uw financiën? Een simulatie, evaluatie of tussentijdse situatie nodig? Dan rijdt u de pits binnen en moet het snel gaan. Want naast kennis en ervaring verwacht u van uw accountant ook snelheid en accuraatheid. Kortom, ‘pits-top-advies’ en een degelijke eerstelijnszorg!