Chelsea Van Looy


  • Dossierbeheerder
  • Werkt bij VP Accountants sinds december 2018
  • Bachelor Accountancy-Fiscaliteit (2012-2015)
  • Postgraduaat Tax & Accountancy Management (2015-2017)

Chelsea Van Looy, dossierbeheerder, VP Accountants

Bio

Hallo, ik ben Chelsea Van Looy en mijn professionele achtergrond begon met een studie economie-moderne talen aan het Heilig Hart van Maria Instituut te Berlaar, gevolgd door een Bachelor in Accountancy-Fiscaliteit aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Daarna voltooide ik een Postgraduaat Tax & Accountancy Management aan dezelfde hogeschool.

Sinds 03/12/2018 ben ik werkzaam bij VP Accountants & Belastingconsulenten. Mijn interesse in de sector werd gewekt tijdens mijn middelbare schooltijd, waarbij ik kort kennismaakte met boekhouden tijdens het vak economie.

Ervaring

Ik ben begonnen in de sector als intern boekhoudkundig medewerker in een internationaal bedrijf. Al snel werd duidelijk dat mijn interesse bij een boekhoud- of accountantskantoor lag. Bij mijn eerste ervaring in een kantoor ben ik doorgegroeid van boekhoudkundig medewerker naar junior dossierbeheerder. Bij VP Accountants vervul ik de rol van dossierbeheerder. 

Mijn sterke punten omvatten nauwkeurigheid en stiptheid, en ik hoop dat anderen mij beschouwen als vriendelijk en behulpzaam.

Wat ik het leukst vind om te doen, is de afwisseling van taken op dagelijkse, maandelijkse en kwartaalbasis. Mijn specialisatie ligt momenteel nog niet vast, maar ik krijg veel energie van de positieve feedback van klanten. Mijn ambitie is alleszins om continu bij te leren en mee te groeien met het kantoor.

Fun facts

Buiten de werkuren geniet ik van een goed boek, het kijken van series, uit eten gaan en diverse activiteiten met vrienden zoals naar de cinema gaan of een escape room bezoeken.

Chelsea Van Looy

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x