Onze troeven

Boekhouder, fiscalist, accountant of sociaal juridisch advies gezocht? Welkom bij VP Accountants & Belastingconsulenten! Ontdek onze troeven.

supervisor_account

Persoonlijke aanpak

Uw dossier wordt begeleid door een vaste dossierverantwoordelijke onder de leiding van een vennoot. Een vaste contactpersoon is voor VP Accountants & Belasting­consulenten van essentieel belang en een belangrijke bouwsteen tot een duurzame vertrouwensrelatie.

star_border

Kwaliteit

VP Accountants & Belastingconsulenten staat voor een kwaliteitsvolle dienstverlening, waarbij u als klant geadviseerd wordt door experten die handelen met kennis van zaken. Ons kantoor is tevens erkend door het ITAA, dat erover waakt dat haar leden zich op regelmatige tijdstippen bijscholen.

cloud_done

Modern & toekomstgericht

Technologie evolueert op heden bijzonder snel. VP Accountants & Belastingconsulenten volgt voor u die technologische evoluties op de voet. Wij kijken niet enkel naar historische cijfers, maar ook naar de toekomst. Wij maken uw rapportering tot een instrument op maat.

share

Sterk netwerk

Ons kantoor kan putten uit een ijzersterk en gedreven netwerk van experten. Voor elke specialisatie kunnen we beroep doen op een professionele relatie, zodat u de maximale ondersteuning krijgt bij de keuzes die u moet maken. Al uw bezorgdheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x