Klantenzone

Digitalisering wordt steeds belangrijker, ook binnen de accountantskantoren. Daarom werken we samen met enkele sterke softwareleveranciers uit de sector. Via Clearfacts, Codabox, Silverfin en en andere interessante tools, trachten we jullie onderneming via een doorgedreven digitalisatie optimaal te ondersteunen. 

Door de combinatie van Silverfin en Clearfacts is de flow met de ondernemer helemaal rond. Clearfacts zorgt voor een eenvoudige input van de documentenstroom, terwijl Silverfin op een eenvoudige wijze de cijfers weergeeft. Vanaf uw smartphone, tablet of laptop, kan u in één oogopslag uw onderneming volgen, betalingen uitvoeren, documenten opzoeken, cijfers raadplegen,…

Wil u ook graag de voordelen genieten van een digitale administratie?
Contacteer ons dan even, dan maken wij voor u een login aan, en hebt u onmiddellijk toegang tot uw dossier.

Clearfacts

Clearfacts

Clearfacts zorgt voor de digitalisering van facturen, attesten, enz. Zo kunnen deze veilig en makkelijk digitaal aangeleverd worden om zo beter en sneller te kunnen samenwerken.

Silverfin

Silverfin

Silverfin laat ons als accountant snel, uniform en eenduidig rapporteren. Via realtime data uit de boekhouding kunnen inzichten makkelijk online beschikbaar gesteld worden.

EenvoudigFactureren

EenvoudigFactureren

EenvoudigFactureren is de online facturatieoplossing voor kleine ondernemingen. Opgemaakte facturen worden automatisch geïmporteerd in de boekhouding.

Scrada

Scrada

Met Scrada kunt u uw dagontvangsten en kasboek digitaal bijhouden conform de huidige wetgeving en deze eenvoudig uitwisselen met uw accountant.

Teamleader

Teamleader

CRM, project management en facturatie in één eenvoudige tool. Facturen opgemaakt in Teamleader worden automatisch geïmporteerd in de boekhouding.

OkiOki

OkiOki

OkiOki verzamelt al uw boekhoudkundige documenten en bankuittreksels automatisch op één centrale plaats en verstuurt ze naar de accountant.

Exact Online

Exact Online

Met Exact Online heeft u alles wat u nodig heeft in één geïntegreerd online boekhoud- en CRM-pakket.

Odoo

Odoo

Odoo is een suite van open source apps die aan al uw bedrijfsbehoeften voldoen: CRM, e-commerce, boekhouding, inventaris, projectbeheer, enz.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x