Chiel-Jan Guldentops


  • Vennoot
  • Werkt bij VP Accountants sinds mei 2016
  • Bachelor Accountancy-Fiscaliteit, Katholieke Hogeschool Leuven
  • Erkend als gecertificeerd (fiscaal) accountant bij het ITAA

Chiel-Jan Guldentops, vennoot, VP Accountants

Bio

Hallo, ik ben Chiel-Jan Guldentops, en ik ben sinds mei 2016 aan de slag bij VP Accountants & Belastingconsulenten als vennoot. Mijn carrière begon met een studie bedrijfsmanagement, met een specialisatie in Accountancy-Fiscaliteit aan de toenmalige K.H. Leuven (nu UCLL). Op 30 september 2020 behaalde ik mijn ITAA-titel als gecertificeerd (fiscaal) accountant.

Als vennoot bij VP Accountants ben ik verantwoordelijk voor de intake van nieuwe klanten, coach en begeleid ik ondernemers, verstrek ik (fiscale) adviezen, en begeleid ik onze teamleden op een informele manier. Mijn sterke punten liggen in het behouden van het overzicht en snel schakelen bij eventuele problemen met deadlines. Ik streef naar open communicatie en ben altijd beschikbaar voor vragen en opmerkingen.

"Als accountantskantoor snel kunnen schakelen, is essentieel voor onze klanten. Dat ons kantoor 100% digitaal werkt, is daarbij een groot voordeel."

Ervaring

Mijn carrière begon als freelancer met ongeveer 35 eigen klanten. Toen VP Accountants snel groeide, werd het combineren van mijn eigen cliënten lastig en heb ik me volledig toegelegd op mijn functie als medevennoot bij VP Accountants.

Ik werk het liefst met kleine (groeiende) ondernemers met een vennootschap, waar een zeer persoonlijk contact mogelijk is. Mijn specialisaties zijn startersbegeleiding, digitalisatie en fiscale adviesverlening. Mijn ambitie is om met VP Accountants te groeien tot een middelgroot kantoor van 20 personen.

Fun facts

Buiten de werkuren ben ik graag bij mijn zoontje Emile, bezoek ik op regelmatige basis restaurants, ga ik iets drinken op café met vrienden, en doe ik aan hardlopen en spinning.

Chiel-Jan Guldentops

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x