Jordi Haesen


  • Dossierbeheerder

  • Werkt bij VP Accountants sinds augustus 2023

  • Bachelor Bedrijfsmanagement, Accountancy-Fiscaliteit

  • Postgraduaat Fiscaliteit

✆ 015 500 800E-mail Jordi

Jordi Haesen, dossierbeheerder, VP Accountants

Bio

Hallo, mijn naam is Jordi Haesen en ik ben sinds 14/08/2023 werkzaam bij het team van VP Accountants & Belastingconsulenten. Nadat ik eerst mijn diploma Bachelor in het bedrijfsmanagement, met specialisatie in accountancy-fiscaliteit heb behaald, studeerde ik nog verder en behaalde ook nog een postgraduaat in de fiscaliteit.

Ervaring

Mijn carrière pad begon met mijn eerste ervaring in een ander accountancykantoor. Daarna heb ik de stap gewaagd naar een andere functie, namelijk als dossierbeheerder hier bij VP Accountants. Mijn voorkeur qua expertise gaat uit naar personenbelasting en ik werk het liefst met klanten die naar onze adviezen luisteren en hun documenten tijdig aanleveren. 

Mijn specialisatie ligt in fiscaliteit en ik haal energie uit klanten die tevreden zijn en dat ook benoemen. Mijn ambitie is om zowel individueel als op kantoor verder te blijven groeien.

Fun facts

Buiten mijn werkuren kun je me vinden op de kartbaan, bij het padelveld of op het zaalvoetbalveld. Ik breng ook graag tijd door in cafés en bars met vrienden. Een leuk weetje over mij is dat ik voorzitter ben van een kleinschalige cafézaalvoetbalploeg.

Jordi Haesen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x