Nathalie Iwens


  • Dossierbeheerder
  • Werkt bij VP Accountants sinds 2002
  • Bachelor Accountancy-Fiscaliteit, Katholieke Hogeschool Mechelen

Nathalie Iwens, dossierbeheerder, VP Accountants

Bio

Hallo, mijn naam is Nathalie Iwens en ik werk sinds september 2002 met veel toewijding in het kantoor van VP Accountants. Ik ben hier begonnen nadat ik mijn opleiding Accountancy – Fiscaliteit had afgerond aan de Katholieke Hogeschool Mechelen. Mijn interesse voor het vak boekhouden werd al gewekt tijdens mijn middelbare schooltijd, wat mijn keuze voor deze richting heeft beïnvloed.

Ervaring

Mijn carrière begon als assistent-dossierbeheerder. Door de jaren heen heb ik me verder ontwikkeld tot een volwaardige dossierbeheerder. Gedurende deze tijd heb ik geleerd hoe belangrijk engagement, loyaliteit en collegialiteit zijn in ons vakgebied. Het is voor mij van essentieel belang om deze waarden hoog te houden.

Mijn passie ligt voornamelijk bij het boekhouden. Het is fascinerend om de financiële puzzelstukjes samen te brengen en te zien hoe een bedrijf financieel in elkaar zit. Grote dossiers boek ik met plezier, maar het is voor mij van cruciaal belang dat de klant zijn documentatie netjes aanlevert. Een gestructureerde aanpak maakt het werk niet alleen efficiënter, maar ook fijner.

Fun facts

Buiten de kantooruren gaat mijn aandacht voornamelijk uit naar mijn zoontje, met wie ik graag leuke uitstapjes maak en quality time doorbreng. Het ouderschap brengt veel vreugde in mijn leven en ik koester deze momenten. Daarnaast kan ik enorm genieten van een goed glas wijn: het is voor mij een manier om te ontspannen en te genieten van de kleine geneugten van het leven.

Nathalie Iwens

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x