Niel Guldentops


  • Vennoot
  • Werkt bij VP Accountants sinds januari 2019
  • Bachelor Accountancy-Fiscaliteit, Katholieke Hogeschool Leuven
  • Erkend als accountant bij het ITAA

Niel Guldentops, vennoot, VP Accountants

Bio

Hallo, ik ben Niel Guldentops en ik ben sinds 2018 vennoot bij VP Accountants & Belastingconsulenten. Mijn achtergrond omvat een opleiding in Bedrijfsmanagement met een afstudeerrichting in Accountancy - Fiscaliteit. Daarnaast ben ik erkend als accountant door het Institute for Tax Advisors and Accountants (ITAA).

Mijn interesse in de boekhoudsector begon al tijdens mijn middelbare schooltijd, toen ik in aanraking kwam met boekhoudkundige en fiscale vakken. Dit motiveerde mij om mijn studie voort te zetten en een carrière in deze sector na te streven. 

Andere zeggen vaak over mij dat ik zeer vlot communiceer en in staat ben om de persoonlijke wensen en achtergronden van cliënten goed te doorgronden. Hierdoor kan ik passend boekhoudkundig en fiscaal advies geven waar de cliënt nood aan had. 

"Vanuit mijn doorgedreven passie voor fiscaliteit, tracht ik steeds het onderste uit de kan te halen voor iedere klant. Binnen het jonge dynamisch team van VP Accountants kan ik mijn fiscaal hart stevig ophalen."

Ervaring

De groei in mijn functie is voornamelijk te danken aan mijn vastberadenheid om vooruitgang te boeken. Het is motiverend om te zien dat mijn adviezen daadwerkelijk leiden tot betere resultaten en een sterke vertrouwensrelatie met mijn cliënten.

Ik werk graag met een breed scala aan klanten, voornamelijk op vennootschapsdossiers, waarbij we echt het verschil kunnen maken door middel van optimalisaties en andere strategieën. Mijn specialisatie ligt in het implementeren van dossiers waarin zich voornamelijk boekhoudkundige problemen uit het verleden voordoen.

Mijn ambitie is om de dynamiek binnen ons kantoor te behouden en onze goede relatie met klanten te handhaven, zonder dat dit ten koste gaat van onze levenskwaliteit, zelfs in een steeds veranderende wereld.

Fun facts

Buiten de werkuren kan je me vaak vinden in de keuken, waar ik graag experimenteer met nieuwe gerechten. Verder ga ik erg graag op reis, ga ik geregeld naar festivals, en onderneem ik graag activiteiten met vrienden en familie.

Niel Guldentops

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x