Veronique Van Aken


  • Office manager
  • Werkt bij VP Accountants sinds 1 april 2009
  • Bachelor Bedrijfsbeheer, optie Rechtspraktijk

Veronique Van Aken, Office manager, VP Accountants

Bio

Hallo, mijn naam is Veronique Van Aken en ik werk al sinds april 2009 als office manager bij VP Accountants. Mijn reis naar deze positie begon na het afronden van mijn middelbare school, waar ik studeerde met een focus op economie en moderne talen. Later behaalde ik mijn bachelor rechtspraktijk, wat een waardevolle aanvulling bleek te zijn op mijn vaardigheden.

De stap naar de financiële sector was eigenlijk vrij onverwacht. Ik werkte voorheen als dossierbeheerder bij een gerechtsdeurwaarderskantoor en ik voelde dat ik klaar was voor een nieuwe uitdaging. Het was op dat moment dat een vriend mij op de hoogte bracht van een openstaande functie bij VP Accountants, en ik besloot de sprong te wagen.

Als office manager draag ik de verantwoordelijkheid voor het coördineren van alle kantooractiviteiten. Dit omvat het plannen van afspraken, het organiseren van documentatie en het ondersteunen van mijn collega's waar nodig. Mijn achtergrond in rechtspraktijk heeft me ook geholpen om complexe juridische kwesties te begrijpen en te behandelen wanneer dat nodig is.

Ik geloof sterk in het belang van een goed georganiseerd kantoor en een positieve werkomgeving. Dit stelt ons in staat om efficiënt te werken en de beste service aan onze klanten te bieden. Mijn collega's waarderen vooral mijn klantvriendelijkheid en nauwkeurigheid, eigenschappen die ik zelf ook hoog in het vaandel draag.

Ervaring

Ik ben stap voor stap gegroeid in mijn functie, beginnend met eerder eenvoudige taken naar een meer uitgebreide job inhoud met een complexer takenpakket. Mijn specialisatie ligt in alles wat te maken heeft met publicaties in het Belgisch Staatsblad, de Kruispuntbank van Ondernemingen en het opmaken van overeenkomsten waarvoor juridische kennis vereist is.

Ik krijg energie van een vlotte werkdag waarbij alle to-do's kunnen worden afgewerkt. Mijn ambitie is om bij VP Accountants te blijven werken en nog nieuwe dingen bij te leren.

Fun facts

Buiten mijn werkuren kun je me vinden bij mijn gezin, in de manège bij mijn paard, in een restaurant, of al wandelend in de natuur, het liefst ergens in het buitenland.

Veronique Van Aken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x