Wendy Lambrechts


  • Dossierbeheerder
  • Werkt bij VP Accountants sinds 2006
  • Bachelor Accountancy-Fiscaliteit, De Ham Hogeschool Mechelen
  • Postgraduaat Fiscaliteit, De Ham Hogeschool Mechelen

Wendy Lambrechts, dossierbeheerder, VP Accountants

Bio

Hallo, ik ben Wendy Lambrechts. Mijn reis in de wereld van accountancy en fiscaliteit begon in 1999 toen ik afstudeerde aan de Katholieke Hogeschool "De Ham" in Mechelen. Ik ben na mijn opleiding onmiddellijk aan de slag gegaan op hetzelfde kantoor waar ik mijn stage heb gelopen. In 2006 besloot ik mijn kennis verder uit te breiden door te starten met een voortgezette opleiding in Fiscaliteit aan dezelfde hogeschool. Vanaf juli 2006 ben ik gestart bij VP Accountants & Belastingconsulenten, waar ik mijn expertise verder heb ontwikkeld. 

Ervaring

Mijn interesse in zowel boekhoudkundige als fiscale zaken, bracht me ertoe om mijn stage te lopen in een accountantskantoor. Sindsdien ben ik altijd actief gebleven in deze sector, waar ik nu mijn rol vervul als dossierbeheerder bij VP Accountants & Belastingconsulenten. Als dossierbeheerder ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren en controleren van alle boekhoudkundige en fiscale werkzaamheden die bij een klantendossier horen.

Mijn voorkeur gaat uit naar het werken met vennootschappen, medische beroepen, consultants en detailwinkels. Ik geniet vooral van het maken van jaarafsluitingen en het verzorgen van aangiftes in de personenbelasting. Mijn sterke punten liggen in mijn punctualiteit, loyaliteit en mijn vermogen om goed in een team te functioneren.

Wat mij energie geeft, is de uitdaging om oplossingen te vinden voor klanten die met problemen kampen. Het geeft me voldoening om hen te kunnen helpen en bij te dragen aan hun financiële welzijn.

Fun facts

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn familie. We gaan vaak samen uit eten, naar de film of musical, of spelen gezelschapsspellen. Het zijn deze momenten die zorgen voor waardevolle herinneringen en die ik koester als een belangrijk onderdeel van mijn leven.

"De wetgeving omtrent boekhouding en fiscaliteit is erg streng. Bij VP Accountants zorgen we voor een strikte naleving, maar zonder het sociale aspect uit het oog te verliezen. Ik tracht de financiële en fiscale beslommeringen van de klant weg te nemen zodat die zich volop kan focussen op zijn taken als bedrijfsleider.”

Wendy Lambrechts

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x