Annelies Pint


  • Vennoot
  • Mede-oprichter van VP Accountants & Belastingconsulenten
  • Bachelor Accountancy-Fiscaliteit, Katholieke Hogeschool Leuven
  • Master in Management, Katholieke Universiteit Leuven
  • Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen, Katholieke Universiteit Leuven

Annelies Pint, vennoot, VP Accountants

Bio

Hallo, mijn naam is Annelies Pint en samen met mijn man Jan richtte ik in november 2014 VP Accountants & Belastingconsulenten op. Mijn pad in de financiële wereld begon met een Bachelor in Accountancy-Fiscaliteit aan de Katholieke Hogeschool Leuven, gevolgd door een Master in Management en een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de K.U. Leuven. 

Als één van de vier vennoten bij VP Accountants & Belastingconsulenten, beheer ik voornamelijk de grotere dossiers van klanten met een interne boekhoudafdeling. Door mijn eerdere ervaring binnen de auditsector, is dat een functie die echt voor mij is weggelegd. Collega's en klanten beschrijven mij als een zeer behulpzaam, punctueel, vriendelijk en sociaal.

Ervaring

Mijn professionele reis startte met een eerste ervaring (van vijf jaar) als auditor bij Grant Thornton Bedrijfsrevisoren. Daarna stond ik samen met mijn man aan de wieg van VP Accountants. Ik heb gekozen voor deze carrière omdat ik gepassioneerd ben door cijfers. Nauwkeurigheid en ordelijkheid zijn eigenschappen die naadloos aansluiten bij het beroep van accountant.

Door de jaren heen ben ik gegroeid in mijn rol, waarbij ik veel heb geleerd van verschillende situaties en belastingcontroles. Ik ben gespecialiseerd in boekhouding en vennootschapsbelasting en geniet vooral van de begeleiding van grote KMO's en het persoonlijke contact met klanten. Ik krijg energie van klanten die waardering uiten voor ons werk.

"Bij VP Accountants staat de teamgeest altijd centraal. Door de mix van persoonlijkheden en kwaliteiten draagt ieder zijn steentje bij om de kwalitatieve dienstverlening van VP Accountants te onderhouden en te verbeteren!"

Fun facts

Buiten de werkuren ben ik vaak te vinden op een padelveld, gevolgd door een gezellig moment met een glas wijn in de cafetaria. Ik geniet ook van etentjes met vrienden en een weekendje weg met mijn gezin.

Annelies Pint

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x