Jan Van Cauwenbergh


  • Vennoot
  • Oprichter van VP Accountants & Belastingconsulenten
  • Bachelor Accountancy-Fiscaliteit, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen
  • Master in Management, Katholieke Universiteit Leuven
  • Erkend als gecertificeerd (fiscaal) accountant bij het ITAA

Jan Van Cauwenbergh, vennoot, VP AccountantsSamen met zijn echtgenote Annelies richtte Jan in 2014 VP Accountants & Belastingconsulenten op, en daar heeft hij nog geen dag spijt van gehad.

“We werken met een relatief jong team – een bewuste keuze. De wereld van de accountancy en fiscaliteit is constant in beweging. Jonge mensen omarmen die dynamiek met veel enthousiasme en daar profiteert ons cliënteel elke dag van.”

Jan is erkend bij het ITAA (Institute for Tax Advisors & Accountants) als gecertificeerd (fiscaal) accountant. Hij studeerde af als Master in Management aan de K.U. Leuven. Voordien behaalde hij ook een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen.

Doorheen zijn loopbaan heeft Jan een ruime ervaring opgebouwd in de algemene accountancy werkzaamheden en fiscaliteit. Jan wenst vanuit een 360° invalshoek de klant te begeleiden op financieel, fiscaal en juridisch vlak.

Jan moedigt ondernemerschap aan, en wil vooral een klankbord zijn naar de ondernemer en hem begeleiden. Hij heeft een brede ervaring als adviseur van kleine en middelgrote ondernemingen en start-ups. Verder ondersteunt hij ondernemers bij waarderingen, onderzoeken, begeleidingen bij overnames en due diligence opdrachten.

Jan Van Cauwenbergh

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x