Silverfin

Bij VP Accountants & Belastingconsulenten maken we gebruik van 2 klantenportalen: Clearfacts en Silverfin.

Door de combinatie van Silverfin en Clearfacts is de flow met de ondernemer helemaal rond. Clearfacts zorgt voor een eenvoudige input van de documentenstroom, terwijl Silverfin op een eenvoudige en heldere manier de cijfers weergeeft. Vanaf uw smartphone, tablet of laptop, kan u in één oogopslag de cijfers uw onderneming opvolgen.

Wenst u op recurrente basis inzicht in uw cijfers? Silverfin helpt u uw balans en financiële data beter te begrijpen en bezorgt u een overzichtelijke periodieke digitale rapportering, opgesteld door uw adviseur. Bovendien kan u doorklikken op de gerapporteerde bedragen, tot op het niveau van de facturen en/of bankuittreksels en deze zelfs raadplegen. Silverfin is een cloud toepassing en toegankelijk via desktop, tablet en smartphone.

Als u als Silverfin gebruiker inlogt, dan komt u op onderstaande pagina terecht:

Silverfin Pulse klantenportaal

Bovenaan vind u een aantal 'trends' of kerncijfers, die al een deel van de cijfers weergeven. De cijfers van de trends zijn steeds de meest recent gesynchroniseerde cijfers uit de boekhouding. 

Rapporten die gedeeld worden kan u bekijken via het tabblad 'rapporten'. Daar kan u doorklikken op grootboekniveau, maar geen wijzigingen doorvoeren.

Via 'Mijn inbox' kan u heel vlot met uw adviseur communiceren. Als hij/zij u expliciet in een notitie of to-do vermeldt, dan krijgt u dit hier te zien. U kan er ook meteen op reageren. U kan zelf ook onmiddellijk een bericht sturen via "voeg een bericht toe" met uw vragen en opmerkingen. Als het bericht niet dezelfde dag wordt gelezen in Silverfin, zal er de dag nadien automatisch één samenvattende e-mail verstuurd worden om de aandacht te vestigen op het ongelezen bericht(en).


Log hier in voor toegang tot uw dossier


Hebt u van ons nog geen login ontvangen, en wenst u alvast een kijkje te nemen naar de mogelijkheden van Silverfin?

Contacteer ons dan even, dan maken wij voor u een login aan, en hebt u onmiddellijk toegang tot uw dossier.


Wenst u een specifiek rapport op maat? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek.

Wil u ook graag de voordelen genieten van een digitale rapportering via Silverfin?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x