Silverfin

Transparante financiële inzichten op maat

Bij VP Accountants & Belastingconsulenten maken we gebruik van twee krachtige klantenportalen: Clearfacts en Silverfin.

De combinatie van Silverfin en Clearfacts vormt de perfecte oplossing voor een naadloze interactie met ondernemers. Clearfacts vereenvoudigt de invoer van documenten, terwijl Silverfin op een duidelijke manier financiële gegevens presenteert. Of je nu op jouw smartphone, tablet of laptop werkt, je kan altijd een overzicht van jouw bedrijfscijfers raadplegen. 

Wil je regelmatig inzicht krijgen in jouw financiële situatie? Silverfin helpt je om jouw balans en financiële gegevens beter te begrijpen en biedt periodieke digitale rapporten, opgesteld door jouw accountant en adviseur. Bovendien kan je doorklikken naar gedetailleerde informatie, tot op het niveau van de facturen en bankafschriften. Silverfin is een cloudtoepassing en is toegankelijk via desktop; laptop, tablet en smartphone.

Wanneer je inlogt op Silverfin, kan je bovenaan enkele 'trends' of kerncijfers terugvinden, die een samenvatting van jouw cijfers weergeven:Deze trends worden regelmatig bijgewerkt met de nieuwste boekhoudgegevens :

Silverfin Pulse klantenportaal

Je kan gedeelde rapporten bekijken via het tabblad 'rapporten' en eenvoudig communiceren met uw adviseur via 'Mijn inbox'. Als uw adviseur jou vermeldt in een notitie of taak, zie je dit hier en kan je ook direct reageren. Tenslotte kan je ook zelf berichten sturen en ongelezen berichten worden automatisch opgevolgd. Als een bericht niet dezelfde dag wordt gelezen in Silverfin, zal er de dag nadien automatisch één samenvattende e-mail verstuurd worden om de aandacht te vestigen op (het) ongelezen bericht(en).Log hier in voor toegang tot uw dossier


Heb je nog geen Silverfin-login ontvangen, en wil je de mogelijkheden ervan verkennen?

Neem contact met ons op, dan maken wij voor jou een login aan.

Zo heb je meteen toegang tot jouw dossier, financiële data en overzichtelijke rapporten.


Wens je een specifiek rapport op maat? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek.

Kies ook voor de voordelen van digitale rapportage via Silverfin.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x