Startersbegeleiding

Startersbegeleiding en advies voor een vliegende start

De opstart van een onderneming, zij het een vennootschap of een eenmanszaak, is een belangrijke fase in het leven van elke onderneming. Een goede voorbereiding en begeleiding is essentieel om een geslaagde en vliegende start te maken. Daarom is het als startend ondernemer belangrijk om uzelf te omringen met de juiste mensen. Ons kantoor kan u hierbij een volledige dienstverlening aanbieden, en u in alle opeenvolgende stappen bijstaan.

Met een gerust hart van start

Een bedrijf starten of starten als zelfstandige kan veel vragen met zich meebrengen: welke ondernemingsvorm kan ik best kiezen? Hoeveel loon kan ik mezelf toekennen? Welke kosten kan ik inbrengen? Welke verzekeringen moet ik afsluiten? 

Wij geven een antwoord op al uw vragen en kijken samen naar de toekomst en mogelijkheden. Wij helpen u met concrete plannen, begeleiden u naar een optimale boekhouding en ontzorgen u van de fiscale en administratieve taken. Zo doen wij waar wij goed in zijn en kan u doen waar u goed in bent: uw onderneming uitbouwen.

U staat er als niet alleen voor: onze (starters)adviseurs loodsen u erdoorheen en staan u met raad en daad bij!

Wij zorgen voor…

  • voorafgaand (starters)advies
  • begeleiding bij de keuze van de juiste vennootschapsvorm (BV, Commv, VOF, NV,...)
  • de opmaak van een financieel plan bij oprichting
  • de opmaak (of nazicht) van uw statuten
  • het contact met de notaris
  • de opstart van uw sociaal statuut en uw loon
  • uw aanmelding bij diverse instanties (BTW administratie, KBO, UBO-register, eStox,...)
  • begeleiding van kredietaanvragen bij uw bank

Starten als eenmanszaak of vennootschap?
Maak de juiste keuze!

Wil je weten welke ondernemingsvorm bij jou past? Contacteer ons voor de juiste startersbegeleiding om samen tot dé perfecte oplossing te komen!

Startersbegeleiding

Boekhouding

De boekhouding van je onderneming vraagt veel tijd. Tijd die we liever anders besteden, toch? Laat je boekhouding daarom maar aan ons over. Zo kan jij je voor de volle 100% op de groei van je onderneming focussen!

Lees meer

Accountancy

Als gecertificeerd accountant en adviseur begeleiden wij u op elk niveau van uw onderneming. Wij zijn uw partner en helpen de ambities van uw onderneming waar te maken. Dat doen we door u financieel, fiscaal en strategisch bij te staan.

Lees meer

Fiscaal advies

Fiscaliteit is erg complex en verandert voortdurend. Extra ondersteuning en advies komen daarom vast wel van pas. Maak u geen zorgen: op de expertise van onze raadgevers kan u bouwen.

Lees meer

Sociaal en juridisch advies

Als ondernemer krijgt u regelmatig te maken met juridische vraagstukken. VP Accountants & Belastingconsulenten ondersteunt u zowel op sociaal als juridisch vlak, en adviseert u proactief bij wetswijzigingen. Zo krijgt u een betrouwbare basis om beslissingen te nemen en uzelf maximaal in te dekken.

Lees meer

Controle- en expertiseopdrachten

We begeleiden u in de volledige levensloop van uw onderneming: we helpen u niet alleen bij de opstart, maar begeleiden u ook bij de overname, fusie, splitsing, overdracht en herstructurering van uw onderneming. Wanneer u een bedrijf wil overnemen (of overlaten), verzorgen we ook de waardering van de aandelen of het handelsfonds en voeren een deskundige due diligence uit. Ook voor de ontbinding en vereffening van uw vennootschap kan u bij ons terecht.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x