Een boekhouding van A tot Z voor Tom Wils BV

Voor loodgieterij, schrijnwerkerij en kleine hijswerken bent u bij Tom Wils aan het juiste adres. Dit jong en dynamisch bedrijf draagt kwaliteit en hoge afwerkingsgraad hoog in het vaandel. Elk project trachten ze tot een goed einde te brengen, waarbij duidelijke communicatie voorop staat. 

Maar hoe heeft Tom zijn zaak van de grond gekregen? Het antwoord is simpel: een klare visie en een duidelijk plan. Tom zocht een accountant die hem van bij het begin kon begeleiden en adviseren - en dat is precies wat hij kreeg. “Een financieel plan opstellen, de contacten met de notaris voor de opmaak van de statuten, het opstellen van diverse contracten, algemene voorwaarden voor mijn uitgaande facturen: alles verliep vlot en efficiënt”, vertelt Tom. Hij ziet zijn accountant dan ook als een vertrouwenspersoon waar hij ten allen tijde bij terecht kan.

"Als ik iets nodig heb, is het een kwestie van even een seintje te geven en VP Accountants staat klaar met een antwoord. Bovendien wordt de boekhouding van mijn zaak heel kort opgevolgd, en wordt er proactief nagedacht over de richting die we uit willen in de toekomst." - Tom Wils


Efficiënte en tijdbesparende boekhouding en administratie

Als zelfstandig ondernemer is Tom voortdurend bezig met het uitbouwen van zijn bedrijf. Hij haalt zijn energie uit operationele werkzaamheden, hier situeert zich zijn talent. Boekhouding en administratie zijn echter geen taken waar hij graag tijd aan besteedt. Daarom vertrouwt Tom volledig op het team van VP Accountants, zodat hij op dat vlak helemaal ontzorgd wordt.

Een digitale aanpak 

Als volledig digitaal gedreven kantoor werkt VP Accountants met software die erg laagdrempelig in gebruik is voor de klant. Door geautomatiseerde administratieve processen ligt de volledige focus van Tom op de praktijkvoering van zijn onderneming, waardoor hij geen kostbare tijd verliest. Onze digitale aanpak vervangt het menselijke aspect niet want het dossier van Tom Wils wordt door een vaste dossierverantwoordelijke behandeld.

Verder krijgt Tom tijdens onze periodieke rapporteringsmomenten glashelder inzicht in de cijfers en financiële toestand van zijn bedrijf, waardoor hij zich volledig kan focussen op de verdere groei van zijn onderneming.

"VP Accountants is altijd bereikbaar voor adviezen, sporadische vragen en allerlei fiscale en boekhoudkundige ondersteuning."

Tom Wils BV
Molenlei 1 bus 101, 2580 Putte
Gsm: 0479/25.68.12
E-mail: info@tomwils.be

Een geautomatiseerd facturatieproces 

Sinds de opstart van zijn vennootschap werkt Tom met het facturatieprogramma “EenvoudigFactureren”. Door de koppeling met de boekhouding, worden opgemaakte facturen automatisch geïmporteerd. Dit zorgt ervoor dat: 

  • Bedragen automatisch worden berekend
  • Factuurnummers elkaar mooi opvolgen
  • Wanbetalers duidelijk worden weergegeven
  • Facturen automatisch worden afgepunt
  • Herinneringen worden verstuurd, etc. 

Deze online facturatie oplossing bespaart Tom heel wat tijd!

Een papierloos tijdperk voor Tom Wils BV

Dikke kaften vol paperassen en administratie zijn voor Tom dan ook verleden tijd. Met behulp van de digitale tools die VP Accountants aanbiedt, krijgt hij een duidelijk overzicht op het bedrijfsresultaat van zijn onderneming. Daarnaast kan hij alle documenten, betalingen en cijfers terugvinden in het online archief, zonder zich een weg te hoeven banen door stapels papier. Zo kan hij bijvoorbeeld facturen uploaden, maar deze ook in realtime vanuit het archief raadplegen op een werf. 

Door de samenwerking met VP Accountants & Belastingconsulenten beschikt Tom Wils BV over een boekhouding die van A tot Z klopt, met als grote bonus de mogelijkheid om zich volledig te focussen op de groei van zijn bedrijf!

Heb ook jij nood aan een professionele begeleiding bij de opstart van uw zelfstandige activiteit? Of ben je al actief als zelfstandige, maar zoek je een sparringpartner en vertrouwenspersoon, die u met de nodige kennis van zaken (proactief) kan adviseren?

Neem gerust contact op of maak een afspraak

VP Accountants - uw vertrouwenspersoon en sparringpartner

Volg ons op: LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter.

Een boekhouding van A tot Z voor Tom Wils BV

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x