VP Accountants gaat voor digitaal

Ons kantoor heeft zich de laatste jaren bijzonder toegelegd op digitalisering. Nu gaan we nog een stap verder door een samenwerking aan te gaan met Clearfacts.

Met het online platform dat VP Accountants & Belastingconsulenten aanbiedt, hebben onze klanten vanaf heden via een beveiligde online toegang 24/7 zicht op de status van hun boekhouding.

Scan, mail of upload vanaf nu uw facturen en digitale documenten naar ons online platform. Onze software herkent de aangeleverde documenten, met als opzet alles binnen een erg kort tijdsbestek bij te werken en periodieke overzichten te bezorgen van uw financiële situatie. Dit op maat en volgens de wensen van iedere klant.

Ons platform biedt u op elk moment van de dag:

  • Een grafisch overzicht met de belangrijkste kerncijfers en evoluties
  • Een set van financiële rapporten
  • Een digitaal archief van alle geüploade documenten

In een handig overzicht ziet u welke facturen onbetaald zijn. Bovendien kan u indien gewenst via het portaal de betaling van facturen voorbereiden.

Via de Clearfacts-app (gratis beschikbaar zowel voor IOS als Android toestellen) krijg je ook de mogelijkheid om facturen en onkostentickets op het portaal te plaatsen via het nemen van een foto met de smartphone.

Interesse? Wij stellen deze efficiënte manier van (samen)werken graag aan u voor.